Om Oss på WeAudit Sweden

Välkommen till oss på WeAudit Sweden! Vi är en revisionsbyrå som fokuserar på digitalisering och automatisering för att göra just din revision så smärtfri och smidig som möjligt. Våra utbildade och erfarna revisorer jobbar i team för att kunna ge dig fokuset som du som kund förtjänar. Genom att digitalisera och automatisera revisionsprocessen blir den både smartare och billigare. Det behöver inte vara komplicerat att göra en revision, och det är vi här för att bevisa. 

Vår kundportal gör din revision enkel

Som kund får du ta del av vår kundportal WeAudit. Genom vår alldeles egna app har du möjligheten att samla allting angående din revision på ett och samma ställe. WeAudit gör det lätt och smidigt att dela dokument och skicka uppgifter dit de behövs. Med hjälp av WeAudit blir det lätt att göra en revision. Du kan logga in på ditt konto genom både datorn och appen med hjälp av mobilt BankID. Appen meddelar dig om du behöver komplettera med fler uppgifter, ladda upp en fil eller skriva på ett dokument. Om du behöver ställa en fråga så går det enkelt att nå oss via appen genom endast några klick. 

Vi värdesätter jämlikhet

På WeAudit värdesätter vi jämställda värderingar och lägger stor vikt på att alla ska behandlas lika. Detta tankesätt genomsyrar vår företagskultur och reflekteras i allt vi gör. Vi är övertygade om att detta hjälper oss leverera ett bättre resultat för dig som kund, för det är du som står i centrum.