Våra tjänster

Hos oss har du möjlighet att få hjälp med en rad olika tjänster. Med fokus på modern teknik, välutbildad personal och digitaliserade processer kan vi erbjuda dig kvalitativa resultat för rimliga priser. 

Här är några exempel på tjänster vi kan hjälpa dig med:

  • Revisioner
  • Bokslut
  • Årsredovisningar
  • Deklarationer
  • Rådgivning

Revision på ett nytt sätt

Genom att bli kund hos oss får du tillgång till vår kundportal. Genom kundportalen MyAudit kan du få din revision gjord även när du är på resande fot. MyAudit är ett smidigt och enkelt sätt att samla all information på samma ställe. Du kan enkelt hålla dig uppdaterad om hur din revision går.

Revisioner av alla slag

Våra professionella revisorer har erfarenhet av alla typer av uppdrag. Vi arbetar med allt från aktiebolag, småföretagare, bostadsrättsföreningar och ideella verksamheter. Oavsett vad dina behov är, så har vi en välutbildad revisor i Göteborg som kan hjälpa dig. Vi erbjuder prisvärda och smidiga revisioner oavsett om du bedriver en stor eller liten verksamhet. Vårt team av oberoende revisorer fokuserar på dig och ser till att din verksamhet bedrivs enligt gällande lagar och regler. 

Är du osäker på vad ni behöver hjälp med?

Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att komma igång. Vi erbjuder ekonomisk rådgivning som en del av våra tjänster och delar gärna med oss av vår kunskap, oavsett om det gäller deklarationer eller företagsvärdering. Boka ett möte med en av våra revisorer så hjälper vi dig att ta steget framåt. Tillsammans går vi igenom allt från riskanalyser till bokslut för att skapa nya möjligheter för ditt företag.